Contact: 0740 100 080  | Program: Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

AFECȚIUNI

Tratăm cele mai complexe afecțiuni ale COLOANEI VERTEBRALE

Între 70% și 85% din populația planetei suferă cel puțin o dată în viață de durere de spate. Afecțiunile coloanei vertebrale reprezintă a doua cauză de prezentare la medic, după răceală și gripă. Iar ultimele sondaje şi studii realizate la noi în ţară arată că durerea de spate este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate raportate în rândul persoanelor active. Sunt afecțiuni care se instalează pe o musculatură debalansată şi insuficient pregătită, cauzate de factori greu de evitat, precum postura incorectă, minitraumatisme repetate, expunerea la frig, sedentarismul, statul îndelungat în picioare, şocuri multiple, stres, efort fizic. De la hernii de dic, discopatii, spondioze, cifoze, până la maladii ale vertebrelor. Vestea bună este că tratamentul este nechirurgical și majoritatea pacienților răspund excelent la terapiile conservatoare.

AFECȚIUNI DEGENERATIVE ALE COLOANEI VERTEBRALE

AFECȚIUNI MUSCULARE

AFECȚIUNI ORTOPEDICE

GONARTROZA

RUPTURA DE LIGAMENT ÎNCRUCIȘAT ANTERIOR

LEZIUNILE MENISCULUI

AFECȚIUNI REUMATOLOGICE

Ce spun pacienții noștri despre noi

O echipă de profesioniști! Sunt cei mai buni și îi recomand cu toată căldura. Am ajuns la ei cu dureri foarte mari de spate, care aproape că nu mai îmi permiteau să merg. Datorită lor am reușit să fiu din nou bine și să îmi reiau activitățile zilnice. Multumesc mult întregii echipe pentru profesionalismul și răbdarea de care au dat dovadă!

citat-ico
Alexandra Raluca Pacientă

5 stele e prea puțin pentru această clinică unde am ajuns cu dureri, disconfort și teamă de ce va urma. Cuvintele sunt prea puține pentru a le putea mulțumi celor din echipa cu care am lucrat și medicilor care m-au îngrijit zi de zi cu multă atenție, empatie și foarte mare profesionalism. Recomand din toată inima Clinica Coloana Medicală!

citat-ico
Simona Ifrim Pacientă

Mâini de aur, proceduri în urma cărora am început din nou să zâmbesc. Nu puteam să dorm, nu mă putem concentra pe absolut nimic din cauza durerii insuportabile, eram un pachet de nervi. Mă simt incredibil de bine, vă recomand să încercați. Mărturisesc că am apelat la ajutorul acestui gen de tratament cu foarte mare reținere, nu credeam că va avea efect. Complet greșit, după o elongație și o chiro-procedură se vede deja diferența. Încercați!

citat-ico
Anca Semsi Pacientă

COLOANA MEDICALĂ
clinică de ortopedie și vertebrologie.

Tratăm nechirurgical durerile de spate.
Puteți face o programare, chiar acum!
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.