0740.100.080 / 0374.011.114 Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Dotari

Masa decompresie vertebrala tridimensionala

Masa pentru tractiune controlata de un microprocesor- speciala pentru zona lombara si cervicala, cu tractiune continua si intermitenta.

Masa pentru magnetoterapie cu solenoid

Magnetoterapia poate fi folosita in tratarea numeroaselor boli acute sau cronice. Campul magnetic, prin efectele sale pe care le are asupra organismului (vasodilatator, analgesic, antiiflamator, spasmolitic) ajuta la cresterea circulatiei sangvine. Poate fi folosita in numeroase afectiuni precum: artrita, dureri de spate, lombosciatica, spondiloza, traumatisme sportive.

Torso Extension

  • Isolated torso extension
  • Sophisticated patient fixation and biomechanics to ensure segmental motion

Torso-Flexion

  • Isolated activation of torso flexing muscles
  • Functional support of the spine through special design of the lordosis pad

Torso Lateral Flexion

  • Particularly secure pelvis fixation for isolated activation of the torso’s lateral flexion muscles attaining maximum therapeutic effect
  • The easy-to-use foot rest allows fixation of the thighs to ensure optimum positioning and stabilisation of the pelvis
  • Smooth adjustment of the upper body cushion

Torso Rotation

  • Smooth and easy adjustment of the starting angle whilst the patient is sitting on the seat
  • The easy-to-use foot rest allows fixation of the thighs to ensure optimum positioning and stabilisation of the pelvis
  • Perfectly secure pelvis fixation allowing accurate adaptation to the torso’s axis of rotation, resulting in maximum therapeutic effect

Combina BTL 5820S

Terapie cu ultrasunete si electroterapie. Este folosita pentru cele mai importante forme de unda de joasa si medie frecventa: galvanic (Iontoforeza), diadinamic, Traebert 2-5, Faradic, Neofaradic, stimulare ruseasca, impulsuri de stimulare, impulsuri rectangulare, TENS-simetric, asimetric, alternat si 2 poli interferenta, 4 poli interferenta, impulsuri triunghiulare, impulsuri exponentiale cu crestere, impulsuri combinate, secvente programabile de curenti diadinamici si alti curenti selectati.

Terapia cu ultrasunete imbunatateste circulatia si are efect analgezic si trofic, antiedemos si miorelaxant. Poate fi folosita in numeroase afectiuni: artroze, artrite, mialgii, periartrita scapulo-humerala, epicondilita, fracturi, contuzii, hematoame, nevralgii si nevrite.

CRYO-JET – 12800 – Terapia rece

Terapia rece a fost recunoscuta drept mijloc de ameliorare a durerii si de reducere a inflamatiei inca din antichitate. Evolutia unei metode moderne de vindecare de la practica straveche a fost reprezentata de CRYO-JET. Aerul din incapere este atras in dispozitiv, filtrat si racit la temperatura necesara terapiei. Aerul racit ajunge la zona care trebuie tratata printr-un tub de aplicare, fluxul de aer putand fi regulat. Ameliorarea durerii si reducerea inflamatiei pot fi obtinute intr-un interval de timp cuprins intre 1.5-3 ore, in urma unei sesiuni de tratament care dureaza de la 30 de secunde pana la 10 min, in functie de afectiunea pacientului si de tipul de aplicare.

BT6000 – Laserul de inalta tensiune

Laserul reprezinta o amplificare a luminii de catre emisia stimulata de radiatii. Terapia cu laser ajuta la cresterea locala a circulatiei sangvine – biostimulare. Este indicat in: durerile de spate, dureri articulare (genunchi, cot, glezna, umar), dureri musculare si durerea miofaciala, nevralgii, tendinite.

SWT BTL 6000 – Terapia SHOCKWAVE

Terapia Shockwave este o noua tehnologie cu efecte medicale dovedite in peste 80% din aplicatiile indicate in ameliorare rapida a durerii si restaurarea mobilitatii. Se foloseste in tratamentul neinvaziv al durerilor asociate sistemului musculo-scheletal. Se aplica fara anestezie, fara medicamente, fara efecte adverse. Este folosita in ortopedie, recuperare si medicina sportive.

UNDE NE GĂSEȘTI

COLOANA MEDICALĂ este clinica de ortopedie şi vertebrologie unde sunt tratate nechirurgical şi naturist probleme ale aparatului locomotor - bazin, membre superioare, membre inferioare - hernii de disc, dureri de spate, precum şi cauzele acestora.Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești , nr. 26-28,
sector 1, Bucureşti

0740 100 080

0374 01 11 14

COLOANA MEDICALĂ

FARMACIA SISEȘTI

Copyright 2018 ColoanaMedicala.com. Toate Drepturile Rezervate.

Code by UpperCaseDev