0740.100.080 / 0374.011.114 Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Tratamentul nechirurgical al herniei de disc

Tendinta actuala in patologia degenerativa a coloanei este de a trata prin terapie conservatoare, nechirurgicala, neinvaziva. In clinica noastra tratamentul este multimodal si personalizat in functie de fiecare afectiune in parte.

Vorbim de decompresia tridimensionala a vertebrelor prin care hidratam discurile si crestem sansele de recuperare dupa hernii de disc, amintim de mobilizarea vertebrala prin care reducem spasmul muscular, redresam microcirculatia, reducem subluxatiile articulare, mobilizam segmentele discovertebrale, corectam pozitiile vicioase ale spatelui.

Prin fizioterapie reducem inflamatia si implicit durerea, reducem edemul, crestem troficitatea tesuturilor, reducem hipoxia si acidoza lactica.

Folosind medicatia orala si/sau injectabila reducem durerea, disconfortul, senzatia de „intepenire”, crestem calitatea vietii pacientului, grabind procesul de vindecare.

Cu ajutorul programelor de „scoala spatelui” si gimnastica medicala corectam si intarim grupele musculare deficitare pentru consolidarea rezultatului terapeutic si pentru a invata pacientul cum sa protejeze spatele in activitatile zilnice pentru a evita pe viitor evenimentele neplacute cauzate de durerea de spate.

Categorii

UNDE NE GĂSEȘTI

COLOANA MEDICALĂ este clinica de ortopedie şi vertebrologie unde sunt tratate nechirurgical şi naturist probleme ale aparatului locomotor - bazin, membre superioare, membre inferioare - hernii de disc, dureri de spate, precum şi cauzele acestora.Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești , nr. 26-28,
sector 1, Bucureşti

0740 100 080

0374 01 11 14

COLOANA MEDICALĂ

FARMACIA SISEȘTI

Copyright 2018 ColoanaMedicala.com. Toate Drepturile Rezervate.

Code by UpperCaseDev