Contact: 0740 100 080  | Program: Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

APARATURĂ MEDICALĂ

Masa decompresie vertebrala tridimensionala

Masa decompresie vertebrala tridimensionala

Masa pentru tractiune controlata de un microprocesor- speciala pentru zona lombara si cervicala, cu tractiune continua si intermitenta.

Decompresia tridimensionala a vertebrelor reprezinta versiunea cea mai inalta si tehnologizata a elongatiei sau a tractiunii. Este o metoda nechirurgicala si are la baza un mecanism fizic prin care se creeaza un efect de vid sau de presiune negativa in interiorul discurilor, iar componenta nucleului pulpos este retrasa inapoi la locul de origine, favorizand astfel mediul de vindecare. De asemenea prin decompresie urmarim si reducerea spasmelor musculare, elongarea ligamentelor coloanei. Astfel, deblocam segmentele disco-vertebrale si crestem in inaltime spatiul intervertebral, contribuind la reducerea tasarilor vertebrale. Mobilizarea vertebrala si decompresia tridimensionala a vertebrelor privesc fiecare din unghi diferit si se completeaza reciproc in tratarea, atat a cauzei, cat si a efectelor (simptomele).

Masa pentru magnetoterapie cu solenoid

Masa pentru magnetoterapie cu solenoid

Magnetoterapia poate fi folosita in tratarea numeroaselor boli acute sau cronice. Campul magnetic, prin efectele sale pe care le are asupra organismului (vasodilatator, analgesic, antiiflamator, spasmolitic) ajuta la cresterea circulatiei sangvine. Poate fi folosita in numeroase afectiuni precum: artrita, dureri de spate, lombosciatica, spondiloza, traumatisme sportive.

Torso Extension

Torso Extension

  • Isolated torso extension
  • Sophisticated patient fixation and biomechanics to ensure segmental motion
Torso-Flexion

Torso-Flexion

  • Isolated activation of torso flexing muscles
  • Functional support of the spine through special design of the lordosis pad
Torso Lateral Flexion

Torso Lateral Flexion

  • Particularly secure pelvis fixation for isolated activation of the torso’s lateral flexion muscles attaining maximum therapeutic effect
  • The easy-to-use foot rest allows fixation of the thighs to ensure optimum positioning and stabilisation of the pelvis
  • Smooth adjustment of the upper body cushion
Torso Rotation

Torso Rotation

  • Smooth and easy adjustment of the starting angle whilst the patient is sitting on the seat
  • The easy-to-use foot rest allows fixation of the thighs to ensure optimum positioning and stabilisation of the pelvis
  • Perfectly secure pelvis fixation allowing accurate adaptation to the torso’s axis of rotation, resulting in maximum therapeutic effect
Combina BTL 5820S

Combina BTL 5820S

Terapie cu ultrasunete si electroterapie. Este folosita pentru cele mai importante forme de unda de joasa si medie frecventa: galvanic (Iontoforeza), diadinamic, Traebert 2-5, Faradic, Neofaradic, stimulare ruseasca, impulsuri de stimulare, impulsuri rectangulare, TENS-simetric, asimetric, alternat si 2 poli interferenta, 4 poli interferenta, impulsuri triunghiulare, impulsuri exponentiale cu crestere, impulsuri combinate, secvente programabile de curenti diadinamici si alti curenti selectati.

Terapia cu ultrasunete imbunatateste circulatia si are efect analgezic si trofic, antiedemos si miorelaxant. Poate fi folosita in numeroase afectiuni: artroze, artrite, mialgii, periartrita scapulo-humerala, epicondilita, fracturi, contuzii, hematoame, nevralgii si nevrite.

CRYO-JET – 12800 – Terapia rece

CRYO-JET – 12800 – Terapia rece

Terapia rece a fost recunoscuta drept mijloc de ameliorare a durerii si de reducere a inflamatiei inca din antichitate. Evolutia unei metode moderne de vindecare de la practica straveche a fost reprezentata de CRYO-JET. Aerul din incapere este atras in dispozitiv, filtrat si racit la temperatura necesara terapiei. Aerul racit ajunge la zona care trebuie tratata printr-un tub de aplicare, fluxul de aer putand fi regulat. Ameliorarea durerii si reducerea inflamatiei pot fi obtinute intr-un interval de timp cuprins intre 1.5-3 ore, in urma unei sesiuni de tratament care dureaza de la 30 de secunde pana la 10 min, in functie de afectiunea pacientului si de tipul de aplicare.

BT6000 – Laserul de inalta tensiune

BT6000 – Laserul de inalta tensiune

Laserul reprezinta o amplificare a luminii de catre emisia stimulata de radiatii. Terapia cu laser ajuta la cresterea locala a circulatiei sangvine – biostimulare. Este indicat in: durerile de spate, dureri articulare (genunchi, cot, glezna, umar), dureri musculare si durerea miofaciala, nevralgii, tendinite.

BT6000 – Laserul de inalta tensiune

SWT BTL 6000 – Terapia SHOCKWAVE

Terapia Shockwave este o noua tehnologie cu efecte medicale dovedite in peste 80% din aplicatiile indicate in ameliorare rapida a durerii si restaurarea mobilitatii. Se foloseste in tratamentul neinvaziv al durerilor asociate sistemului musculo-scheletal. Se aplica fara anestezie, fara medicamente, fara efecte adverse. Este folosita in ortopedie, recuperare si medicina sportive.

Ce spun pacienții noștri despre noi

O echipă de profesioniști! Sunt cei mai buni și îi recomand cu toată căldura. Am ajuns la ei cu dureri foarte mari de spate, care aproape că nu mai îmi permiteau să merg. Datorită lor am reușit să fiu din nou bine și să îmi reiau activitățile zilnice. Multumesc mult întregii echipe pentru profesionalismul și răbdarea de care au dat dovadă!

citat-ico
Alexandra Raluca Pacientă

5 stele e prea puțin pentru această clinică unde am ajuns cu dureri, disconfort și teamă de ce va urma. Cuvintele sunt prea puține pentru a le putea mulțumi celor din echipa cu care am lucrat și medicilor care m-au îngrijit zi de zi cu multă atenție, empatie și foarte mare profesionalism. Recomand din toată inima Clinica Coloana Medicală!

citat-ico
Simona Ifrim Pacientă

Mâini de aur, proceduri în urma cărora am început din nou să zâmbesc. Nu puteam să dorm, nu mă putem concentra pe absolut nimic din cauza durerii insuportabile, eram un pachet de nervi. Mă simt incredibil de bine, vă recomand să încercați. Mărturisesc că am apelat la ajutorul acestui gen de tratament cu foarte mare reținere, nu credeam că va avea efect. Complet greșit, după o elongație și o chiro-procedură se vede deja diferența. Încercați!

citat-ico
Anca Semsi Pacientă

COLOANA MEDICALĂ
clinică de ortopedie și vertebrologie.

Tratăm durerile de spate.
Puteți face o programare, chiar acum!