Contact: 0740 100 080  | Program: Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

DESPRE NOI

COLOANA MEDICALĂ - clinică de ortopedie şi vertebrologie

Tratăm nechirurgical DURERILE DE SPATE!

Echipa de medici și kinetoterapeuți din cadrul clincii COLOANA MEDICALĂ
dovedește zi de zi o preocupare continuă pentru succesul terapeutic

COLOANA MEDICALĂ este clinica de ortopedie și vertebrologie din București, specializată în prevenția, diagnosticarea și tratarea prin metode nechirurgicale a afecțiunilor coloanei vertebrale și a celor din sfera ortopedică.

Specialiştii noştri au peste 15 ani de experiență în terapia afecţiunilor coloanei vertebrale, abordând cu succes, de-a lungul timpului, tratamente personalizate, neinvazive și cu rezultate excepționale pentru afecțiuni precum hernii de disc, spondiloze, discopatii, cifoze, scolioze. Aparatura performantă și experiența vastă a medicilor ne oferă posibilitatea de a trata și afecțiuni din sfera aparatului locomotor, contuzii, artroplastii, tratament operator pentru structura osteoarticulară, fracturi, artroze, rupturi ligamentare

Perfecționarea continuă a medicilor din clinica noastră face posibilă folosirea unor tehnici de tratament modern, comparabile cu orice sistem de sănătate performant din lume.

Orice intervenție și procedură efectuată în cadrul clincii noastre este personlizată și adaptată tipului de afecțiune, modului și obiceiurilor de viață ale pacientului. Urmând tendința din lumea medicală de la nivel mondial, tratăm problemele coloanei vertebrale prin terapii conservatoare, nechirurgicale, neinvazive și recomandăm tratamente inovatoare, realizate cu ajutorul aparatelor de top din domeniul fizioterapiei şi sub stricta supraveghere a personalului specializat.

Oferim soluții integrate de tratament, dar și un spațiu plăcut, în care pacientul să se simtă confortabil, încrezător și să aibă parte de o recuperare rapidă, în cele mai bune condiții.

Vă așteptăm să faceți cunoștință cu specialiștii noștri!

  VEZI AFECȚIUNI     VEZI TRATAMENTE  

COLOANA MEDICALĂ ÎN PRESĂ

media9

Nu neglijați durerile de spate!

Durerile de spate nu sunt de neglijat! Afecțiunile coloanei vertebrale se pot agrava!

www.libertatea.ro

media2

Stresul poate duce la hernie de disc!

Aflați ce urmări poate avea stresul asupra sănătăţii coloanei vertebrale și încercați să-l evitați!

www.adevarul.ro

media5

Aşa scapi de durerile din zona cervicală

Mobilizarea și decompresia vertebrală sunt soluții de terapie în caz de durere cervicală.

www.click.ro

sistemul schnell

VIDEO. Durerea de spate, metode naturale

VIDEO - Scapă de durerile de spate fără operție, prin terapii neinvazive și naturale!

www.traiestesanatos.ro

Ce spun pacienții noștri despre noi

O echipă de profesioniști! Sunt cei mai buni și îi recomand cu toată căldura. Am ajuns la ei cu dureri foarte mari de spate, care aproape că nu mai îmi permiteau să merg. Datorită lor am reușit să fiu din nou bine și să îmi reiau activitățile zilnice. Multumesc mult întregii echipe pentru profesionalismul și răbdarea de care au dat dovadă!

citat-ico
Alexandra Raluca Pacientă

5 stele e prea puțin pentru această clinică unde am ajuns cu dureri, disconfort și teamă de ce va urma. Cuvintele sunt prea puține pentru a le putea mulțumi celor din echipa cu care am lucrat și medicilor care m-au îngrijit zi de zi cu multă atenție, empatie și foarte mare profesionalism. Recomand din toată inima Clinica Coloana Medicală!

citat-ico
Simona Ifrim Pacientă

Mâini de aur, proceduri în urma cărora am început din nou să zâmbesc. Nu puteam să dorm, nu mă putem concentra pe absolut nimic din cauza durerii insuportabile, eram un pachet de nervi. Mă simt incredibil de bine, vă recomand să încercați. Mărturisesc că am apelat la ajutorul acestui gen de tratament cu foarte mare reținere, nu credeam că va avea efect. Complet greșit, după o elongație și o chiro-procedură se vede deja diferența. Încercați!

citat-ico
Anca Semsi Pacientă

COLOANA MEDICALĂ
clinică de ortopedie și vertebrologie.

Tratăm nechirurgical durerile de spate.
Puteți face o programare, chiar acum!